چرا اصلاح طلبان خواهان استعفاء خاتمی شده اند

گویا نیوز

اینک این پرسش بشکلی برجسته خود را بر تحلیل گران مسائل ایران تحمیل می کند که بر اساس کدام اتفاق ناگوار و یائسه کننده! حامیان پیشین رئیس جمهور در کمتر از سه الی چهار ماه تغییر موضع داده و خواستار استعفای خاتمی شده اند؟

طبعاً نمی توان این تغییر موضع ناگهانی را به احتساب خواب نما شدن یک شبه آن بخش از اصلاح طلبان متقاضی استعفای خاتمی دانست که نائل به کشف ناتوانی خاتمی و دولتش در تحقق اهداف جنبش اصلاح طلبی در دو سال باقیمانده دوران ریاست جمهوریش گذاشت.

فهم سرخوردگی امروز این بخش اصلاح طلبان از خاتمی را باید در تبعات انتخابات نهم اسفند شوراها طی سال گذشته جستجو کرد.

هزیمت جبهه اصلاحات در انتخابات نهم اسفند هر چند بمعنای پیروزی محافظه کاران در انتخابات مزبور نبود اما نتایج آن انتخابات از سوئی موجبات ضعف روحیه  و اعتماد بنفس رهبران جنبش در تداوم مسیر اصلاحات را فراهم کرد و از سوی دیگر جناح محافظه کار را با به یقین رسیدن از تهی شدن انبان اصلاح طلبان از رای مردم و تضعیف پایگاه مردمی اصلاح طلبان به تقویت روحیه واعتماد بنفس و بازسازی استحکامات سیاسی خود بمنظور سرکوب سنگین و بدون پروا و همه جانبه اصلاح طلبان رساند.

اصلاح طلبان که طی 6 سال گذشته سهمشان از قدرت عمدتاً مستظهر به برخورداری از حمایت حداکثری مردم بود و با اتکای به همین عقبه مردمی توان رویاروئی مقتدرانه با مخالفنشان را داشتند ناگهان در نهم اسفند عقبه خود را از دست رفته دیدند.

دیوار شکست ناپذیر «ماژینوی» اصلاح طلبان بدون شلیک گلوله ای از مفر «بنلوکسِ» منفعل کردن مردم در نهم اسفند فرو ریخت.

محافظه کاران که طی 6 سال گذشته با وقوف بر تکیه گاه قدرتمند مردمی اصلاح طلبان می کوشیدند در روند کارشکنی خود  در مسیر جنبش اصلاح طلبی حفظ ظاهر کرده و با رعایت عقبه مردمی خاتمی و دیگر متحدین وی حداقل های قانونی مبارزات سیاسی را رعایت کنند بعد از اتنخابات نهم اسفند و اطمینان شان از افول حمایت مردمی اصلاح طلبان دیگر چندان خود را معطل رعایت ظاهری و تصنعی قوانین در برخورد با رقیب نکرده و هجومی سنگین و نامتعارف را به جبهه اصلاحات آغاز کرده اند

ادامه مقاله

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد